Aleris.nl

Voor een open en eerlijke kijk op wat er gaande is in de wereld

  Wat doen wij, onze visie, waarover berichten wij lees meer

 

Maya

voorspellingen

Home

Hopi

voorspellingen

Bewustzijn

vergroten

Elenin/nibiru

contact

muziek

linken

forum

films

visie

Onze Moeder planeet in het Sirius stelsel

 

Xylanthia

 

 

 

 

Oude kennis verteld ons dat onze voorouders uit het Sirius stelsel komen.

 

Sirius Egyptische ster van Isis, symbool van de Moeder-Godin

 

De geschiedenis van onze Buitenaardse afkomst is bewaart gebleven in de Egyptische mythologie door  onze thuis-ster Sirius te koppelen aan de grote Moeder-Godin Isis.

 

Egypte was een provincie van Atlantis wat oorspronkelijk gelegen was aan de Oostelijke oever van de zwarte zee.

Na de zondvloed zijn de Egyptenaren gemigreerd vanaf de zwarte zee. Ze zwierven 1000 jaar rond en stichten vele nederzettingen. Ze vestigden zich tenslotte in Noord-Afrika, in 8600 V.Chr.

 

De legende van Sirius, de ster van de Grote Moeder-Godin reisde met hen mee naaar hun nieuwe vaderland bij de Nijl. Gelukkig schreven ze de oude verhalen van Atlantis op in hun tempels. Zo hebben de Egyptenaren de geheimen van Sirius duizenden jaren bewaard .

 

 

Andere oude bronnen

 

De Kayapo - Indianen in Brazilie herinneren zich hun Buitenaardse oorsprong. Hun legendes onthullen dat hun voorouders uit de hemel kwamen ; Uit een land waar er geen nacht was. De Kayapo - Indianen bouwen circulaire steden die lijken op de circulaire  lay out van de oude stad Atlantis.

 

 

 

De stam van de Dogon in West Afrika hebben oude kronieken van Buitenaardsen die de Aarde bezoeken. Duizenden jaren geleden wisten de Dogon al dat Sirius niet slechts een ster was. Hun oude schriften onthullen dat Sirius een drie sterren systeem was/is. Zij duiden Sirius C aan als de vrouwelijke planeet . En onze moeder planeet Xylanthia draait in een baan om Sirius C.

 

 

 

 

 

Aleris 11-07-2011

Bron : xylanthia.com